Visit Open-E website
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Problem with activation of DSS lite v6

Thread has average rating 5.00 / 5.00 based on 2 votes.
Thread has been visited 17896 times.
  1. #21

    Default

    Hello,
    update downloaded.
    How to upload the update to the san?
    I have no more bootable media on the box. I would like to use the 'System software update' function in the maintenance menu.
    Stefano

  2. #22

    Default

    We dont have the small update ready for the GUI SW update yet, we need more time. Best would be to register another DSS Lite and or use the software installer of the new version to update the flash stick.
    All the best,

    Todd Maxwell


    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  3. #23

    Default

    Hi,

    I tried to install the latest beta (from the ftp site in this thread) and I am happy to say that it works :-)

  4. #24

    Default

    Thanks Jurgen for the update!
    All the best,

    Todd Maxwell


    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  5. #25

    Exclamation DSS V6 LITE Activation Problem

    Hi!

    Last week I bought a DSS V6 Full 8TB and a DSS V6 Lite 6TB.

    To install the full version on my actual NAS, I decided to install the Lite version on an old hardware to backup my main NAS before I install DSS there.

    Everything works fine until the Activation of the DSS V6 Lite.
    I get the same problems as Jurgen_VDP in post #1.

    online activation -> "Cannot open XML data file: /currver/activation.xml"
    offline activation -> "Could not create preactivation file. Please contact support."

    I hope someone could help me to get this working.

    Thanks in advance, Pascal

    BTW: Sorry for my bad english.

  6. #26

    Default

    Can you send in an email ticket using the pre-sales@open-e.com Also what version are you using with the Lite?
    All the best,

    Todd Maxwell


    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  7. #27

    Default

    Ok, thx. I send an email.

    My used Version is 6.0up35.8401.4452 32bit .

  8. #28

    Default

    Thanks and I forgot to ask if you can send me the log file from the GUI in Status > Hardware > Logs then click on the Download button.
    All the best,

    Todd Maxwell


    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  9. #29

    Default

    I have posted the same issue in the V6 Lite forum.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •