Visit Open-E website
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Unable to access SMB folders

  1. #11

    Default

    No state connections (no connections at all listed) and have rebooted my machine just in case as I have a habit of leaving it on but no dice unfortunately.

  2. #12
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    GA
    Posts
    935

    Default

    create a new test share, and assign ACL or guest for you and see if you can connect to the new one.
    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  3. #13

    Default

    Tried that several times. I'm wondering whether to try restoring the configuration and setup since before the problem. This wouldn't have an impact on the data stored would it?

  4. #14
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    GA
    Posts
    935

    Default

    a restore of config and settings will not affect the data.
    Follow the red "E"
    Facebook | Twitter | YouTube

  5. #15

    Default

    Well, got to the bottom of it!
    It appears that since our problems over the weekend, several domain controllers had stopped replicating. Removing the DSS box worked fine but adding it to the main DC didn't propagate to the others!
    I've now added the server to all domain controllers in turn via the NFS Settings and I can now reach the folders.
    Thanks Gr-R for your patience through this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •