Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: atle

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    26
    Views
    21,156

    @Koroljow: I was offered a patch that should...

    @Koroljow: I was offered a patch that should solve the issue, but with the drawback that all users would be set to "anonymous". If the patch you have doesn't have this issue I would love to test it...
  2. Replies
    26
    Views
    21,156

    @Koroljow: I've been exchanging e-mails with...

    @Koroljow: I've been exchanging e-mails with support up until two weeks ago and they were supposed to let me know when they have a fix ready.

    Let me know if the fix works and I'll bug them again :D
  3. Replies
    26
    Views
    21,156

    @Koroljow: Ubuntu server 8.04 will probably do...

    @Koroljow: Ubuntu server 8.04 will probably do the trick for us. It supports our 3ware 9650SE-16ML card as well as all the network cards in the system. If that doesn't work as expected I'll probably...
  4. Replies
    26
    Views
    21,156

    @Koroljow: As I understood it they are working...

    @Koroljow:
    As I understood it they are working on a fix, but they can't promise when it will be ready. We too have several systems, both servers and workstations, that we can't use because of this...
  5. Replies
    26
    Views
    21,156

    I restarted the server twice this morning, but...

    I restarted the server twice this morning, but unfortunately it didn't help.

    Have mailed my logs to support so we'll see what they find out.

    -atle
  6. Replies
    26
    Views
    21,156

    @jmo: I have the exact same problem... only in...

    @jmo: I have the exact same problem... only in reverse.

    When upgrading to OS X 10.5 (from 10.4) we got problems with locking. At first I thought this was a OS X issue, but after upgrading the DSS...
Results 1 to 6 of 6