Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: eppo78

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    11,012

    Ahh so you watched me suffer ;) System is...

    Ahh so you watched me suffer ;)

    System is still running without problems, case closed.

    Thanks for your input.
  2. Replies
    20
    Views
    11,012

    Preliminary tests are successful

    Thanks again, I should have tried this earlier :o

    I've downgraded the firmware/bios to 1.46 and setup replication for 1024GB. The system past 2 initial replications, no crashes.

    The release...
  3. Replies
    20
    Views
    11,012

    I've swapped my motherboard for a new Supermicro...

    I've swapped my motherboard for a new Supermicro X8DTN+ with 8GB DDR3 just in case.
    The system crashed again...

    I downgraded the Areca firmware/bios to 1.46 and setup replication for 1024GB....
    ...
  4. Replies
    20
    Views
    11,012

    Recall Problem NOT solved!

    500Gb replication was OK but when I setup the system for 1024GB replication the system crashed after 3.5 hours :mad:

    ....
  5. Replies
    20
    Views
    11,012

    Problem Solved! :d [

    I managed to solve the problem!

    There is a bios setting on my motherboard (X7DWN+) that sets the 'max payload size'
    for PCI-Express devices. This setting was default on 256, when I had set this...
  6. Replies
    20
    Views
    11,012

    The system crashed again so I think I can savely...

    The system crashed again so I think I can savely say it is not a power problem.
    No word from support yet..
  7. Replies
    20
    Views
    11,012

    No have not tried that yet. I will test this...

    No have not tried that yet. I will test this after my current test, I have left 8 HDD's in the system and created a raidset, if it is a power problem then chances are that the issue will no longer...
  8. Replies
    20
    Views
    11,012

    Thanks for your reply! I'm sorry to hear you have...

    Thanks for your reply! I'm sorry to hear you have the same problem..
    Are you using a supermicro chassis?
    Are you using a Areca Raid Controller
    What kind of disks are you using?

    I'm starting to...
  9. Replies
    20
    Views
    11,012

    I always send my logfiles with the mails I send...

    I always send my logfiles with the mails I send to support. I'm still waiting for an anwser...
  10. Replies
    20
    Views
    11,012

    I did wait until initilization finished, I even...

    I did wait until initilization finished, I even waited to put data on it until the initial replication would finish, but it never does.

    Thanks for the LUN 0 info.
  11. Replies
    20
    Views
    11,012

    The same issue occurs while replicating a 500GB...

    The same issue occurs while replicating a 500GB volume...
  12. Replies
    20
    Views
    11,012

    I don't think it is ESX related as I have the...

    I don't think it is ESX related as I have the same problem with a empty volume without a LUN assigned to it.

    As far as I know you can only replicate through a nic ( Intel 82575EB internal)
    Thanks...
  13. Replies
    20
    Views
    11,012

    Oh yeah... Because the server frooze up I had to...

    Oh yeah... Because the server frooze up I had to do a hard powercycle.

    The result was a corrupted systemvolume that I was not able to repair, all my data was lost :mad:
  14. Replies
    9
    Views
    8,179

    I don't think 8GB is supported yet This is...

    I don't think 8GB is supported yet



    This is saying that the intitiator driver 'qla2xxx' isn't allowed to load, this is because you set it to target mode.

    Regards,

    Eddo
  15. Replies
    20
    Views
    11,012

    DSS6.0up10 Replication problem I/O errors

    Hey all,

    I'm having serious issues with replicating 1TB FC volumes to my destination DSS.
    I'm running DSS6.0up10.8101.3719 64bit on the following hardware;

    SuperMicro X7DWN+ Motherboard
    64GB...
Results 1 to 15 of 15