Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: sysadmin

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    25
    Views
    21,761

    Thanks Todd. It is working as before!! Its...

    Thanks Todd.

    It is working as before!! Its joined to the domain and taking user lists from Domain Server.

    We could have done this a lot earlier....anyway thanks for helping out.

    Best regards...
  2. Replies
    25
    Views
    21,761

    Will try this coming Sunday.

    Will try this coming Sunday.
  3. Replies
    25
    Views
    21,761

    Try re-flashing the DOM with CD-ROM. Please...

    Try re-flashing the DOM with CD-ROM. Please explain how this is done? We didn't get you...

    There are no event ID's in the NT Server, when we add "Storage" to the domain from Server Manager, its...
  4. Replies
    25
    Views
    21,761

    Hi Tom, Hope you remember our Open E-NAS...

    Hi Tom,

    Hope you remember our Open E-NAS issue, recently our NAS box got completely filled up and promptly it went out of the network. It wasn't in the network in the first place, we couldn't add...
  5. Replies
    25
    Views
    21,761

    dear Todd, Yesterday we changed the position...

    dear Todd,

    Yesterday we changed the position of our storage in the rack, it was at the top, it was moved to the bottom to accomodate a new server, the storage is now not joining to the domain. we...
  6. Replies
    25
    Views
    21,761

    Hope you got the log files, I had send the mail...

    Hope you got the log files, I had send the mail yesterday.
  7. Replies
    25
    Views
    21,761

    I've send the screen shot by mail, this happened...

    I've send the screen shot by mail, this happened recently, we had it before I think, not sure, we access the Nas web interface from several systems is that the problem?
  8. Replies
    25
    Views
    21,761

    We get the same error in both the browsers. In...

    We get the same error in both the browsers. In fact Firefox is our default browser!

    regards
    Ananth
  9. Replies
    25
    Views
    21,761

    Dear Todd, I'll get back on the joining to ADS...

    Dear Todd,

    I'll get back on the joining to ADS Domain..

    presently we are getting this message when we try to access the storage management web interface.


    Index of /

    Name ...
  10. Replies
    25
    Views
    21,761

    Adding to Windows 2003 domain

    Hi Todd,

    We still have the earlier said problem, but the last time it happened was when the NAS box got completely full! now we are monitoring it closely.

    Another issue, we are migrating to...
  11. Replies
    25
    Views
    21,761

    Dear Todd, I had send a mail to you and...

    Dear Todd,

    I had send a mail to you and attached our log file. Hope you have recieved it. The storage is working fine now, hope it stays up like that.

    Any ideas on what could have caused this...
  12. Replies
    25
    Views
    21,761

    Dear Todd. We re-set he Domain administrator...

    Dear Todd.

    We re-set he Domain administrator password and now its working FINE!

    THANKS A LOT, TODD!

    Your help is much appreciated....

    Best regards
    Ananth :-) :D
  13. Replies
    25
    Views
    21,761

    Thanks for the Quick reply Todd. Its Windows...

    Thanks for the Quick reply Todd.

    Its Windows NT Server, there is no DNS Server in that Domain.

    How do I reverse check?

    We did try changing to ADS and back to PDC but no hope..

    We'll reset...
  14. Replies
    25
    Views
    21,761

    NT Server Domain not found error

    Hi,

    We have been using E-NAS for alomost 4 years now, initially we had a lot of problems because of the Domain Server being NT, but once we upgraded the firmware we had a smooth run.

    Off late...
Results 1 to 14 of 14