Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: KenIzzo

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. OK, I think I found the problem. The user name I...

    OK, I think I found the problem. The user name I was testing with was "ftpuser", as soon as I made a new user it works like I expected it to!!

    Thanks!
  2. I just double checked all of the settings and...

    I just double checked all of the settings and when the user logs on the root folder is still "pubs". This is a bit confusing . . .

    Do I have to use SFTP for ALL of the shares on the NAS? I have...
  3. Thanks for the link! Now, here's what I'd like...

    Thanks for the link!

    Now, here's what I'd like to do . . .

    I've dropped the NAS from the domain, and set it's authentication method to workgroup (internal LDAP). I've created a couple of local...
  4. Hmm . . . is there a way to control what folder a...

    Hmm . . . is there a way to control what folder a domain users has access through via FTP? If not, is there a way to control what folder a local user has access through?

    I can't seem to find our...
  5. We are using Windows PDC . . .

    We are using Windows PDC . . .
  6. I guess I should add that the FTP users would not...

    I guess I should add that the FTP users would not be domain users . . .
  7. Can the NAS_XSR be part of a domain and also have FTP users?

    I've successfully revived our NAS-XSR and created a new logical volume. We'd like to use this for an external FTP server. My question is, can the NAS-XSR be part of a Windows domain and also have...
  8. Replies
    14
    Views
    12,395

    Todd, I finally got the RAID array to an OK...

    Todd,

    I finally got the RAID array to an OK state, but have not restarted the NAS as of yet. If I log on to the Open-E GUI for the NAS, it tells me there is no logical volume (which is what it...
  9. Replies
    14
    Views
    12,395

    I found the problem - 5 drive array only had 4...

    I found the problem - 5 drive array only had 4 functioning drives and has been degraded. Swapping in a new drive doesn't fix the problem, so there must be another hardware issue somewhere. The 9550...
  10. Replies
    14
    Views
    12,395

    I've successfully setup putty and removed all the...

    I've successfully setup putty and removed all the snapshots and snapshot configs. So far so good . . .

    What can I do to check the integrity of the RAID and the physical drives? I think I have a...
  11. Replies
    14
    Views
    12,395

    Understand. I'm not that familiar with this...

    Understand. I'm not that familiar with this unit, just wanted to make sure of what I was supposed to do. Currently there isn't a monitor or keyboard attached to the Open-E, I had to get cables to...
  12. Replies
    14
    Views
    12,395

    No, but I will try that tonight after close of...

    No, but I will try that tonight after close of business. The only access I have right now is through the web GUI.

    I just want to make sure I understand what you are asking - when you say the...
  13. Replies
    14
    Views
    12,395

    I went to the Maintenance tab on the GUI,...

    I went to the Maintenance tab on the GUI, selected Snapshot. Snap002 was enabled again. I clicked the "Remove" button under "Remove All Snapshots", but Snap002 doesn't go away. In fact, it was...
  14. Replies
    14
    Views
    12,395

    NAS goes offline for no apparent reason

    We've had Open-E NAS-XSR Enterprise server for about 4 years, running ver 3.04.XE00000000.1876. It's never been updated (we don't do business with the company we bought it from anymore). At one...
Results 1 to 14 of 14