Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: Precision Transfer

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Key reporting invalid in for Extensions keys loader

    Hello,
    I'm just in the process of updating to 6.0up98.8101.7337 64bit. I was able to enter the product key and activate without issue. The product key is for 16TB. We already have a 32TB key to make...
  2. Replies
    6
    Views
    5,463

    All our raids are RAID6 so at least we have that...

    All our raids are RAID6 so at least we have that comfort. We also run everything on UPS to smooth out any power spikes/dips.

    We did have a dying drive that we replaced a week ago on that raid,...
  3. Replies
    6
    Views
    5,463

    Thanks Todd, I didn't catch your first response...

    Thanks Todd, I didn't catch your first response until after writing my second.
    Just so I understand, the memtest is part of the Open-E software? Should I hit escape just before it starts the...
  4. Replies
    6
    Views
    5,463

    Ok, looks like things are worse than I thought. ...

    Ok, looks like things are worse than I thought. I did a cold boot, and now my logical volume won't show up in the Open-E web GUI. The Areca card reports that the RAID is fine. I'm running a check...
  5. Replies
    6
    Views
    5,463

    Strange errors - Network issues?

    Hello,
    The last month or so, I've been seeing strange errors in the event viewer. Here are the most recent ones:

    2009/12/15 14:36:27 Pid: 22567, comm: smbd Not tainted 2.6.25.13-oe32 #61...
  6. Replies
    9
    Views
    9,048

    I've downgraded to 3.08 and having the same...

    I've downgraded to 3.08 and having the same results... so I guess it's the three RAIDs in one VG causing the problem. Such a strange problem.

    I'll e-mailed you the log files in a moment.
    E-mail...
  7. Replies
    9
    Views
    9,048

    I don't have any extra space to make another LV. ...

    I don't have any extra space to make another LV. I did have another thought that might be somehow causing the problem.

    I recently reformatted and rebuilt our three RAID6 arrays into one huge VG. ...
  8. Replies
    9
    Views
    9,048

    I changed from 'Use CDB CNID scheme' to 'Use DBD...

    I changed from 'Use CDB CNID scheme' to 'Use DBD CNID scheme', closed the connection on the Mac and reconnected to the RAID. Still the same.

    I'm wondering if it's possible to downgrade to a...
  9. Replies
    9
    Views
    9,048

    Thanks for your quick reply. I tried that...

    Thanks for your quick reply.
    I tried that already. I tried it again to make sure and still have the same results.
    Any other ideas?
  10. Replies
    9
    Views
    9,048

    Mac Access Issues

    Hi,
    I've been using the open-e NAS-XSR for just under a year and have been really happy with it. I've recently run into a really strange problem that I think has something to do with updating it to...
  11. Replies
    3
    Views
    3,465

    I don't believe this is the case. Sorry, forgot...

    I don't believe this is the case. Sorry, forgot to send you some specs:

    Intel Xeon 3GHz
    Intel PRO/1000 MT Quad Port Server Adapter (all ports bonded as one IP)
    Areca ARC-1160 (16-Port RAID...
  12. Replies
    3
    Views
    3,465

    Fakeraid?

    Hello,
    In the console, the following error occurs:

    Fakeraid found on /dev/sdk. Raid type spare. Please use S/W RAID instead of fakeraid.

    The system appears to the running fine, but I'd like to...
Results 1 to 12 of 12