Visit Open-E website

Search:

Type: Posts; User: fritecsas

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Hi found the solution: I had an USB Device...

    Hi
    found the solution:
    I had an USB Device plugged on the Xenserver to import the vm files. Even though, it was no longer mounted, this IOMEGA HD blocked the cach of the scsiid which caused the...
  2. Hi Pi-L looks like it is a Problem of the...

    Hi Pi-L
    looks like it is a Problem of the installed Xen.
    I used another XENSERVER, which is just for test and lab pourpose, but basicaly not in the same IP segmnet. Putting it into an IP range...
  3. Hi Pi-L I thought of that. I will get me a...

    Hi Pi-L
    I thought of that. I will get me a W2k8R2 server this afternoon to check the connection to the open-e.
    I was curious to do so in the first time, since the w2k8 would be a vm on that XEN...
  4. now you got me: where to check the default...

    now you got me: where to check the default initiator setting? I tried to find the info in connection to the iscsi and see the connection status at the open-e status info page:

    I did a manuel...
  5. Hi Pi-L this is the problem, from this location,...

    Hi Pi-L
    this is the problem, from this location, I have no other iSCSI Target available, the productiv iSCSI Targets are all in other locations separated in VLANS.
    I am trying bto figure out...
  6. Thanks for the link. I tried this patch, by then...

    Thanks for the link. I tried this patch, by then it did not even do the target scan.
    I re installed the dss6-lite plus created all volumes new.
    no chance.

    Looks like, I have a problem using...
  7. additionals: I have probbed the SR using CLI...

    additionals:

    I have probbed the SR using CLI commands. here are the results: I am not able to receive the SCSIid back from the Target.

    [root@PCCO-XEN01 ~]#
    [root@PCCO-XEN01 ~]# xe sr-probe...
  8. Helo the size is 1800 gb plus the overhead for...

    Helo
    the size is 1800 gb plus the overhead for replication etc.

    I did reconnect iscsi sesions, I also did restart both servers (dss server and Xenserver), no changes.

    iscsi_discovery...
  9. SR failed to complete operation-> LUN not found

    Helo
    I have set up a dss6lite system and created the Volumes etc. I also created the icsi targets, logical volumes etc, one time with Block I/O one time using File I/O. I always used the given...
Results 1 to 9 of 9